over Joanne

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Joanne Oedit en ik ontwikkel e-learnings en online programma’s voor bedrijven én ondernemers. Mijn kennis en ervaring op het gebied van e-learning development zet ik graag in voor jouw bedrijf. 

Als jong meisje was ik al een kleine onderneemster, zo verkocht ik een tijdje zelfgemaakte parfum van bloemblaadjes huis-aan-huis. Ook heb ik een blauwe maandag een webshop gehad waarin ik sieraden verkocht. Niet zo gek dat ik na het afronden van de HAVO startte met de HBO studie Small Business & Retail Management.

Het afronden van mijn studie was nog niet mijn start als zelfstandig ondernemer. Ik begon bij Douwe Egberts te Utrecht op de klantenservice en eindigde, nog steeds bij Douwe Egberts maar dan in Denemarken, als category manager. Een compleet overzicht van mijn opleidingen en ervaringen vind je op LinkedIn

Inmiddels woon ik met mijn gezin weer in Nederland en ben ik begin 2019 mijn eigen bedrijf gestart. Mezelf blijven uitdagen en ontwikkelen vind ik erg leuk en de kennis die ermee opdoe zet ik volop in voor mijn bedrijf. Naast mijn interesse voor online leren en ondernemen, houd ik van hardlopen, tijd doorbrengen met mijn gezin, lekker eten in fijne restaurants, slapen in nieuwe hotels én mooie reizen maken.