e-learning

Voor jouw medewerkers

Het delen en beschikbaar maken van informatie is in onze kenniseconomie van groot belang. Als bedrijf investeer je tijd én geld in je medewerkers omdat je daarmee nóg betere resultaten bereikt met je bedrijf.

E-learning als leervorm wordt steeds vaker ingezet. Omdat het toegankelijk is en je medewerkers het kunnen volgen op een moment dat het past in hun agenda. En ze kunnen zelf kiezen of ze dit doen vanaf hun desktop, mobiel of tablet. Stel je voor dat je niet meer elke maand die onboarding training hoeft te geven aan nieuwe medewerkers. Je bespaart tijd én dus geld.

Ik ontwikkel e-learnings in Rise 360. Deze e-learnings zijn:

9

Interactief

9

Te volgen op mobiel, tablet en desktop

9

Volledig responsive voor tablet en mobiel

Wil je een e-learning laten ontwikkelen dan doorlopen we vier fasen.

 

1. strategie

Misschien heb je een bestaande training of een PowerPoint presentatie die je wilt omzetten in een e-learning. Of een idee maar nog niks concreets. Voor het bespreken van jouw wensen en ideeën plannen we een gesprek of een Skype call.

9

We bespreken wat voor jouw bedrijf het belangrijkste leerdoel is. Moeten jouw medewerkers aan het eind van de e-learning een bepaald kennisniveau hebben of moeten ze een nieuwe vaardigheid hebben geleerd?

9

We bepalen welke leermiddelen zorgen voor het beste resultaat. Mensen leren het beste bij een wisselende mix van leermiddelen als tekst, video, beeld, audio en quizzen. Samen kijken we wat het beste werkt voor jouw e-learning.

9

We maken globaal de structuur voor de e-learning. We willen dat jouw medewerkers de e-learning zo gemakkelijk mogelijk doorlopen. Door te zorgen voor een terugkomende structuur per onderdeel helpen we ze hierbij.

j

2. briefing

Naar aanleiding van ons gesprek maak je een briefing waarin je jouw wensen formuleert. Om het je gemakkelijk te maken stuur ik je een lijst met belangrijke onderwerpen om te benoemen in de briefing. Denk bijvoorbeeld aan:

9

Hoeveel lessen moet de e-learning bevatten?

9

Maak ik gebruik van jouw huisstijl of moet er iets ontwikkeld worden?

9

Is er video- of beeldmateriaal beschikbaar?

9

Hoeveel graphics moeten er gemaakt worden?

9

Wie schrijft het script voor de e-learning?

9

Wordt het een Nederlandstalige of Engelstalige e-learning?

3. aan de slag

Nadat ik alle benodigde informatie heb ontvangen start ik met het ontwikkelen van de e-learning. Ik streef ernaar om in twee correctierondes de e-learning op te leveren. Mochten er meer rondes nodig zijn dan zijn die voor mijn rekening.

 

4. oplevering e-learning

Afhankelijk van jouw wensen lever ik de e-learning op in het gewenste bestand, SCORM 1.2 en xAPI (Tin Can) voor jouw LMS. 

mijn e-learning

Pakketten

Ik bied twee pakketten aan voor het ontwikkelen van e-learning. Staat er geen pakket tussen wat past bij jouw behoeften? Geen probleem, ik lever ook maatwerk en maak graag een passend aanbod voor je. Mijn uurtarief is €60,-. Prijzen zijn exclusief BTW.

excellent e-learning

€1.797,-

 • Interactieve e-learning
 • Volledig responsive voor mobiel, tablet en desktop
 • Ontwikkelt in Rise 360 
 • 3 modules, lengte in overleg
 • Script, beeld, video en graphics worden aangeleverd
 • Twee correctierondes
 • Oplevering in gewenst bestand

elevated e-learning

€2.697,-

 • Interactieve e-learning
 • Volledig responsive voor mobiel, tablet en desktop
 • Ontwikkelt in Rise 360 
 • 3 modules, lengte in overleg
 • Ik ontwikkel script, graphics en zoek bijpassend beeld en video
 • Twee correctierondes
 • Oplevering in gewenst bestand

Ben je benieuwd hoe e-learning ontwikkelt in Rise 360 er uit ziet? Volg dan mijn e-learning ontwikkelt in Rise 360 door op de afbeelding hieronder te klikken